Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel Karakter Interactive-nieuws met een abonnement op de gratis Karakter Interactive Nieuwsbrief die per e-mail wordt verspreid.
In de Nieuwsbrief krijgt u informatie over de nieuwe titels in de cd-rom series van Karakter Interactive. Ook beschikbare demo-versies, updates en andere interessante informatie wordt in deze Nieuwsbrief vermeld. Hieronder kunt u een voorbeeld van de Karakter Interactive Nieuwsbrief bekijken.
Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestigingsmail waarin u uw aanmelding kunt activeren.

Aanmelden/afmelden Karakter Interactive Nieuwsbrief

E-mailadres 
 
Aanmelden   Afmelden 

Archief Karakter Interactive Nieuwsbrieven

Klik op onderstaande links om de desbetreffende Karakter Interactive Nieuwsbrief te lezen:

  • Serie De LeerLijn
    De serie LeerLijn bestaat uit een reeks cd-roms voor leerlingen van groep 4 tot en met 8 basisschool. Iedere cd-rom bevat een complete deel-leerlijn taal of rekenen, ingedeeld naar niveau en doorlopend over meer leerjaren.

  • Cito Toetstrainers
    De bekende serie Cito Toetstrainers is de beste manier op de CITO Eindtoets basisonderwijs groep 8 en de CITO Entreetoets groep 7 te oefenen.

  • Karakter Interactive Software
    Bent u op zoek naar gemakkelijk inzetbare software waarmee u uw leerlingen of uw kind(eren) zelfstandig en op maat kunt laten oefenen met specifieke leerstof?

 

Algemene informatie

Veilig betalen met iDeal

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt, wordt u gratis via de e-mail op de hoogte gehouden van alle nieuwe uitgaven van Karakter Interactive.

E-mailadres