Pagina niet gevonden

Deze pagina kan niet worden gevonden. Onze excuses hiervoor. Dit kan komen doordat wij een pagina hebben verwijderd, of een typefout is gemaakt in het adres.

Hierboven vindt u een zoekvak. Misschien kunt u daar de informatie vinden waar u naar op zoek bent.

Verder vindt u aan de bovenkant de verschillende onderwerpen.

Tenslotte kunt u ons op de hoogte stellen van dit probleem door een bericht te verzenden. U kunt hier tevens uw eventuele vragen kwijt. Klik op deze link om contact op te nemen.

Andere suggesties:

 • Karakter Interactive
  Karakter Interactive geeft hoogwaardige software uit voor thuis en op school. Alle titels kennen een hoog educatief gehalte en zijn op geen enkele wijze gewelddadig. Deze cd-roms worden tegen uiterst aantrekkelijke prijzen aangeboden in boekhandel, warenhuis en de betere speelgoedzaak.
 • De Toetstrainers en De Leerlijn series
  De beste software om je thuis en op school voor te berieden op de Cito-toets.
 • SLIM OEFENEN
  Zelfstandig oefenen met lastige onderdelen van taal en rekenen op de basisschool
 • Karakter Uitgevers
  Karakter Uitgevers B.V. is een middelgrote zelfstandige uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie, praktische nonfictie, computerboeken en software en audioboeken. Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van jeugd en Young Adult titels (zie Jeugd).
  Karakter Uitgevers B.V. is een snel opererende en optimaal marketinggerichte uitgeverij. Wij geven per jaar slechts een select aantal titels uit, die wij stuk voor stuk in een gedegen commerciële context plaatsen. Daarnaast onderscheidt Karakter Uitgevers zich van andere door een multimediale benadering van de uitgeefprojecten.